Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, december 28, 2014

På gränsen till pinsamt

Som representant för Team Rynkeby Stockholm ber jag om ursäkt. Jag ber om ursäkt att jag dragit teamet lite i smutsen. Jag snackar tennis nu.

I min serie i dubbeltennisligan finns Peter, Team Rynkeby årgång 2013 och så jag årgång 2015. Det var ju meningen att vi två skulle äga hela serien. Man säger så nuförtiden.

Men det gick inte så bra för någon av oss, minst bra för årgång 2015.


Jag kom sist i gruppen och blir nu degraderad. Peter var bara snäppet bättre och kom på platsen ovanför mig.

Jag hävdar att särskilt jag, hade extrem otur i princip i alla matcher jag förlorade. Spelade bra, men oturen grinade mig i ansiktet. Typ två millimeter för långa eller för breda bollar. En aaaaning för lågt slagna mörsare som oturligt nog fastnade högst upp i nätet. Hela tiden. Hopplöst att vinna under sådana omständigheter helt utom min kontroll.

Dessutom har jag varit skadad och fått ringa in ersättare. Även Peter har varit skadad.

Det är helt enkelt för jävligt, jag ber mina teamkamrater om ursäkt, man ska kunna lira tennis och cykla och träna. Det ska funka.

Men den 7:e januari börjar våromgången och då jävlar, då ska jag vinna serien. Så är det bara.