Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, augusti 07, 2015

Race day -1

I morgon kl 06:00 smäller det. Då går startskottet för Mälaren Runt. Känner mig inte nervös, snarare förväntansfull och okey då, en smula spänd. Det är ju ändå rätt långt, 33,5 mil. Det snyter man inte ur näsan hur lätt som helst.

Det kommer att bli jobbigt, det kommer att gå tungt, jag kommer ångra mig att jag ställde upp. Men när jag korsar mållinjen vet jag att jag haft kul som attan och jag kommer att känna mig stolt över mig själv. För vad som än händer kommer jag att korsa mållinjen, det är jag säker på.

Jag kommer att köra ihop med en kanongrupp med folk från Hofvets Nacka/Värmdösektion med Mäster Anders som kapten.

Hursomhelst är jag nu taggad upp över öronen och ser med stor glädje fram mot morgondagen då väckarklockan förhoppningsvis väcker mig kl 04:00.

Det blev lite stressigt så här på kvällskvisten när jag nu skriver det här. Hem från landet, ett snabbt besök hos Cykloteket för inköp av kadensgivare och lite energiprodukter


 Går nog åt en del energi under racet

Aj aj aj, grejerna måste ju tvättas också.
Håller tummarna att de hinner torka under natten


 Yes, även cykeln fick sig en genomgång och olja på kedjan.
Ramväskan för energiprylar fastsatt, så även extra batteri-
pack till Garmin.

Ja, nu känner jag mig redo. både fysiskt och psykiskt. Så nu jävlar, lilla Mälarenpluttpölen, i morgon ska du få dig en match.

Jag avslutar som jag brukar inför stora utmaningar, för det är det här loppet: May the force be with me.