Jag - Göran Demnert - äger och driver StockholmsBuss AB sedan maj -89 och SällskapsResor AB sedan feb -05. Har bloggat sedan 2006. Många funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2014. Har sedan dess cyklat Vätternrundan 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018. Mälaren Runt 2014, 2015 och 2016. Har också cyklat ett antal mindre motionslopp.

Har även cyklat från Malmö till Paris 2015, 2016, 2017 och 2018 med Team Rynkeby och ska göra det även 2019.

Gjorde min första Halva Ironman i Pula, Kroatien i september 2016. Gick åt h-e, men var kul ändå. Ett nytt försök i Zell-am-See i augusti 2017. Gick åt fanders en gång till. Nytt försök i Ruegen i september 2018. Äntligen lyckades jag komma i mål.

tisdag, oktober 31, 2017

Nu stänger vi ner oktober

Det är ju rent av ruskigt så fort tiden går. Oktober är redan slut. Inte gick väl tiden så här fort förr i tiden?

Nuförtiden är det ju ett fasligt schå att hinna hänga med i allt. Men man gör så gott man kan, det är det enda man kan göra. Plus att skriva trista blogginlägg lite då och då.

Man måste se lite marig och sur ut som författare. Det är sen gammalt.

Jag är nöjd med oktober 2017. En del skojiga investeringar har det blivit. Nya sängar t.ex. Det var typ 20 år sedan det hände senast. IKEA-sängar är av bra kvalitet, men nu var det dags för nya.

Det blev såna däringa bekväma saker, av annat märke än IKEA, elstyrd höj-och sänkfunktion. Kostade därefter, men tanken är att de ska hålla tills det är dags att bli ivägrullad till ålderdomshemmet, alltså bortåt 30 år. Fan, vi kanske måste köpa nya sängar en gång till i alla fall, för så länge håller väl inte en säng antar jag.

Höll på att glömma, det blev en ny bil också.

Om vi kollar de fysiskat händelserna då, hur gick det då i oktober? Tackar som frågar, det gick utmärkt. Se bara på det här diagrammet.Cykling - Trainer är egentligen spinning med Team Rynkeby. Rätt nöjd med fördelningen, rätt mycket av allt. Utom löpning. På den fronten är det rent skamligt dåligt. Bara 76 minuter på en hel månad. Usch och fy så dåligt. Nästa månad måste den träningen intensifieras.

Så har vi då resultatet av den internationellt kända tävlingen Flest-träningstimmar-i-familjen Demnert.

Inget motstånd längre. Löjligt enkel seger.


Totalt körde jag 26 pass, vilket är fyra färre än förra årets oktober.

Jepp, det var oktober det. Nu stänger vi den. Tack och adjö.