Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, augusti 21, 2008

Min bror och jag

Min bror bor i Bryssel. Han är lite skum. Han gillar nämligen franska bilar. Den ovanan har han ärvt av vår far. Han gillade också franska bilar, i huvudsak Peugeot.

Nu har brorsan en Citroen C5 som han om några veckor ska byta mot någon annan Cittramodell som jag inte kommer ihåg namnet på. Han säger att Citroen är en kanonbra bil. Jag tror honom, för han ljuger sällan.

Min bror och jag är likadana. Vi kan inte göra bra bilaffärer. Läste nämligen i en motortidning häromdagen att min Merca E240 och brorsans Citroen C5 är de dyraste att äga av de 75 mest populära märkena. Alltså räknat värdeminskning per körd mil. Jag tror det bara var BMW X5 som var dyrare att äga.

Men bilar är kul, tror jag är uppe i sådär 20-25 bilar som jag haft under årens lopp. Någonstans har jag en lista över de alla, men nu hittar jag den inte.

Whrooooom…….