Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, augusti 05, 2008

Out of office. Vecka 3

Svärmor fyllde 80 bast. Stort kalas på själva Gotland. Där hyrde vi en STOR stuga där hela familjen inklusive barn, barnbarn och hund härbärgerade tillsammans hela veckan, in alles åtta pers plus hund.

Långgrund härlig sandstrand i Ire, tre mil norr om Visby. Bad och bus med barnbarnen. Bland det roligaste som finns numera. Blev lite jobbigt att hålla in magen hela tiden, men med rätt kämpaglöd funkar allt. Eftermiddagsglassar som belöning. (Magen och den marginella övervikten fixar jag i höst då jag tänkte förlänga mitt liv några år genom mer motion.)

Besök på Kneippbyn enligt önskemål, och kollade bl.a in Pippi Långstrumps hus. Där var jag såååå nära högste polischefen i Stockholm, Carin Götblad i värsta semesterkläder, kortbrallor och linne. Jo jag tackar jag. Hon kanske smög lite under cover på någon ful fisk.

Jag hörde henne tydligt säga ”-jag vet inte”. Jag tror hon fick frågan om polisen nu sytt in Olof Palmes mördare. Men jag är inte helt säkert om jag hörde frågan korrekt.

Har klämt tre böcker: ”Fienden inom oss” av Jan Guillou. En av hans sämre om du frågar mig.

Nästa bok var Kajsa Ingmarssons ”Lyckans hjul”. En lite ”småputtrig” bok där det inte händer särskilt mycket, men likväl lagom trevlig när man inte orkar läsa om mördare och banditer.

Senaste boken var Leif GW Perssons ”Faller fritt som i en dröm”. Handlar om Olof Palme-mordet. Det var väl därför som jag ramlade in i polischefen på Kneippbyn. Allt har sin mening.

Boken var mycket bra. Rekommenderas för den som vill veta lite mer om Palme-mordet. Fast det är ju en roman, där en uppdiktad mördare hittas. Men boken bygger i viss mån på fakta.

Fick meddelande att jag en smula överraskande vann min serie i dubbeltennis, så nu går jag upp en serie. Börjar närma mig grabbarna 40+. Sannolikt även Sveriges Davis Cup-lag. Allt beroende på min investering i nytt tennisracket i vintras.

Nu funderar jag allvarligt på att köpa nya häftiga tennisskor för att följa upp racketsuccen och ta det där sista steget mot miljoninkomsterna, för i bussbranschen finns de ju inte.