Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, augusti 12, 2009

Semester, still going on

Dock med ett och annat undantag för besök på kontoret för att fixa saker och ting. Och självklart kolla att allt rullar på som det ska. Det var fasicken så mycket jobb vi haft, och har framöver. Så j***a kul.

Är nu i alla fall åter från seglingen och har nu några dagar på landbacken igen. Vi seglade först söderut ner till Arkösund och vände där för att segla norrut till kompis Norrmannen med familj som återigen hyrde en stuga ute i yttre skärgården. Exakt samma stuga som vår berömde Evert Taube har dekorerat samtidigt som han skrev Havsörnsvalsen. Det ger kulturpoäng att ha besökt den stugan. De poängen kan visa sig värdefulla när hustrun börjar sitt kulturrally i höst.

Jag kan även avslöja att det är en vidunderlig utsikt från det husets toalett. Som alltså både jag och Evert har använt. Det är fan i mig bonupoäng för det också.

Här ser du en av Taubes inskriptioner i taket inne i storstugan.
Nu till något helt annat. Läste under veckan en artikel om sveriges sexigaste män. Ingen från bussbranschen fanns på listan. Det är skrämmande. Vi som alla är så otroligt sexiga i en av Sveriges sexigaste branscher, eller hur?!
Kanske borde den här badpojken varit med på listan. Eftersom jag i grunden är en blyg kille vill jag inte avslöja vare sig det ena eller det andra.