Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, januari 26, 2010

Får jag lov?

Måste ju säga att Lets Dance i allmänhet är ett skojfriskt TV-program och att Tony Irving i synnerhet är en oerhört sympatisk person. Mycket mer än så behöver man inte säga om det.

Jag tittar inte bara på TV, jag lyssnar hela dagarna på radio också (medan jag jobbar alltså). Rockklassiker är min kanal. Med anledning av gårdagens Baggegala utlyste denna radiostation en omröstning om Sveriges sämsta film. De ville ha tips på nomineringar.

Min nominering är Buss till Italien. Den bara måste vara en av de sämsta kalkonfilmer som någonsin producerats om man inte räknar in Åsa-Nissefilmerna.

Inget ont om själva bussen i filmen, den tillhandahölls av ett trevligt och fint bussbolag här i staden med den dåvarande VD:n som busschaufför. Han hade en replik på max två ord och då blev han dubbad av en annan röst.

Men hursomhaver, själva filmen, eller snarare handlingen, var så usel så om inte den får pris vetefan vad som är dåligt.