Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, januari 22, 2010

Rånad dagen efter

Idag känns gårdagen. Men det var ändå inget hinder för att dra iväg och kör ett gympass i morse igen. Det viktiga idag blev att fokusera på budskapet på den här affischen som så lämpligt sitter i gymlokalen. Då gick det lättare. Efter ett pass blir jag mentalt stark vilket behövs när datumet närmar sig den 25:e. Det är då rånarligan slår till. Ligan består av anställda och skatteverket som tillsammans bestämt att de hårt och skoningslöst ska råna alla hårt arbetande småföretagare.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, den som tror att man som småföretagare bara surfar runt på en räkmacka har väldigt mycket fel.