Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, augusti 19, 2010

Förstärkning på väg till kontoret

Lilla Elsa som innehar tjänsten som friskvårdsansvarig på vårt kontor avser att utöka sin verksamhet. Hon har därför rekryterat en så kallad rookie av samma sort som hon själv, Australisk Kelpie.

På bilden syns nytillskottet till höger. Hennes namn är Reka. Bilden är tagen under hennes grundutbildning tillsammans med andra brunbollar. Man ser ju redan här att hon kommer att gå ut som kursetta. Se den uppmärksamma blicken, redo att få framåt, det lätta spänstiga steget, redo att gå vidare mot nya mål. Hon beräknas påbörja sin anställning hos oss under september.

Hon ser ju väldigt snäll och gullig ut, men låt oss stanna till lite och analysera vad som egentligen döljer sig under den gulligt fluffiga bruna pälsen.

Sanningen är att under den så döljer sig ett monster med sylvassa tänder som hon avser att hugga tag i allting hon ser. Det är skor, hälsenor, byxor, händer, armar, telefonledningar, papperskorgar, möbler och allt annat både löst och fast förankrat.

Men hon har nog även några positiva sidor. Förhoppningsvis gillar även hon att äta leverantörsfakturor. Precis som Elsa så föredömligt gjorde när hon var ny på kontoret.

Egentligen är denna lilla söta sak utsänd från helvetet och Fan själv för att ställa till oreda. Denna åsikt bygger på de självupplevda erfarenheterna när Elsa var valp.

Redan efter några dagar kommer vi alla att tycka att denna urgulliga lilla fluffboll trots allt är sötast när hon sover, då kommer vi att skruva ner ljudsignalerna på lägsta nivå och vi kommer att viska våra offerter på telefon för vi kommer inte vilja riskera att väcka detta monster från helvetet.

Så låt oss be att Reka trots allt är ett snällt monster.