Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, augusti 23, 2010

Kultur å de å sånt

Stökig helg. Ett Ikeabesök och passning av barnbarn tar alltid ut sin rätt. De har ju sån oerhörd energi de små liven, så man blir ju helt slut. När de dessutom la beslag på hela min säng på natten, så jag bara fick några decimeter ute vid kanten, så blir nattsömnen en smula lidande.

Men vi klarade uppdraget galant och barnen återbördades utan synliga skador.

Sen gick vi på teater och spanade in Helge Skogs föreställning Sit down tragedi. Motsatsen till stand up comedy alltså, med det hade ju du redan räknat ut, eller hur?!

Det var en rätt kul 80-minuters monolog om jordens arter. Människor, djur och växtlighet i en salig blandning med en rätt underfundig och kul text.

Ingen regelrätt paus, men mitt i föreställningen tyckte Helge att det, precis som på dagis, var dags för en liten fruktstund. Han satte sig helt enkelt på scenen och åt ett äpple och i salongen gick fruktskålar runt bland publiken. En kul och ovanlig grej.