Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, januari 10, 2011

Avstämning med musik

Jag börjar året med en ovetenskaplig s.k. konsumentupplysning för att underlätta för mina kära kollegor och konkurrenter. Även andra kan ta del av mitt värdefulla tips, tex revisorer och bokföringsansvariga.

Kontoavstämningar är i regel ett rätt trist kneg. Men med rätt musik går det som en dans. Här är min favvolista med käcka melodier som gör att de gröna okeybockarna står som spön på skrivbordet.

Följande album rekommenderas:

- Robbie Williams Live Summer 2003
- Bon Jovi Lost Highway
-Willy Clay Band Blue
- The Killers Day & Age
- Kings of Leon Only By The Night

När du lyssnat på dessa låtar bör du vara klar med i vart fall 78 % av dina avstämningskonton. Behöver du mer tid kan du lyssna på Johnossi Mavericks.

Om du nu fortfarande har oavstämda konton kanske du ska fundera på att överlåta avstämningen till någon kompetent person.