Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, april 20, 2011

Jag är utvald

Jodu, jag är allt en specialkille. Utvald av sjukvården att avge betyg för min vistelse på Danderyds sjukhus.

Fick igår med posten en sjusidig folder fylld med frågor om hur saker och ting upplevdes under vistelsen.


Den märkligaste frågan ser du här ovanför. Visste inte riktigt hur jag skulle resonera.

Antingen alternativ A:
"-ja för fan, fixa dig en stroke, då landar du in på Danderyds avd 73, där är det kanonbra. Top Of The Line liksom. Men passa dig för 62:an, där är syrrorna bitchiga som f--. Men 73:an kan jag verkligen rekommendera."

Eller alternativ B:
"- passa dig för en stroke, jag vill inte rekommendera ett besök på 73:an. Där blir det urjobbigt, tester hit och tester dit, mediciner och närgångna frågor från läkarna. Näe, besök på 73:a kan jag verkligen inte rekommendera".

Jag valde alternativ A-tänket. Vill ju inte vara taskig mot personalen som var så snälla mot mig. Men visst är frågan lite märklig, eller hur!?