Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 08, 2013

Jag skulle också kunna vara vacker

Såg en snutt av TV-programmet Goafton eller Ikväll eller vad det nu heter. En gång i veckan har de ett inslag som heter Gör om mig. De tar en "vanlig" människa och fixar och trixar och när de är färdiga så är det plötsligt en mycket ärtigare, ballare och snyggare människa. Man som kvinna.

Låt en make up-artist "mejka" mig några timmar så kommer jag också att bli vacker. Alla människor, män som kvinnor, har vackra grunddrag, det gäller bara att lyfta fram det. Make up gör susen. Varför använder inte vi män lite mascara, eyeliner och såna saker? Fasicken så läckra vi skulle bli. Jonas Gardell skulle gå i spinn direkt.

En annan vacker person som börjar bli lite trist är James Bond, eller snarare skådisen som spelar Mr Bond. Så Skyfall igår och blev djupt besviken. Har ju skrivits en del om att det är den bästa Bondrullen ever.

Icke, säger jag. Mr Bond har tappat sin humor och sin känsla för kvinnor. Inte en enda gång i filmen blev han upphånglad av någon trånande kvinnlig agent eller sexig motståndarkvinna som skulle förgöra hela vår planet. Inte en Ms Moneypenny försökte få honom under lakanet.

Galet tråkig film. Och slutet, vad var det för trams. Rena vilda västernspagettin. Varför i hela fridens dar ens förskanska sig i detta skotska slott?

Men djupt tragiskt att M dog på slutet. Hon har ju genomgående varit bäst i de Bondfilmer hon deltagit i. Men hon blev väl för gammal för nästa film, därför var hon tvungen att dö.

Har du inte sett filmen? Har jag avslöjat för mycket? Åh, så ledsen jag blir för det.

Som straff  kan jag då erkänna en sak. Snart ska jag stämpla ut för "kundbesök". Det betyder att jag ska besöka både Båtmässan och Äventyrsmässan i Älvsjö under eftermiddagen. Berätta det inte för någon bara. Men jag lämnar plånboken hemma. Bäst så.