Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, mars 18, 2013

Oj, vilket helg!

- SM-guld till Hammarby Bandy
- Klart för slutspel Hammaby Handboll
- Klart för div 1 för Bajen Fans i hockey. Fantastisk prestation. Snart ska jag nog skriva min sanning om varför Hammarby Hockey gick i konkurs 2008.
- Silver till AIK dambandy. Där bidrog vi med att köra tjejerna land och rike runt i jakten på guldet. Vi hittade det aldrig. Några Sandvikare hann före.
- Två, säger två, kulturella besök samma helg. Rekord.

På lördagen besöktes nämligen Vårutställningen på Liljevalchs. Högt betyg, bästa vernissage jag besökt. En väldig blandning av olika sorters konst i motsats till andra vernissage med en eller två konstnärer som ställer ut samma motiv i hundraåttio olika versioner. Boring.

På söndagen blev det besök och visning av Salsta Slott utanför Uppsala. Vi var där å tjänstens vägnar för att själva uppleva Afternoon Tea på Salsta Slott, det som närmare 250 kunder bokat i sig på ur SällskapsResors sortiment av trevliga resor och utflyktsmål.

Förutom en superbra och personlig visning av det gamla slottet serverades som avslutning Tea med scones och några mindre smörgåsar plus den här läckra tallriken som avslutning.