Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 08, 2013

Utfall föregående inlägg

Tur att jag gömde stora plånboken hemma. Blev lite förtjust i en motorbåt faktiskt, men prislappen kändes en aaaaning över budget, slutpriset landade på 5 miljoner. Törs inte ens tänka tanken vad det skulle kosta att tanka fullt.

Men vinden är fortfarande gratis, min segelbåt från 1981 håller än, så den får hänga med ett tag till.

I år hade jag sällskap med hustru samt dotter som är nybörjare på båtmässobesök. Bara gnäll, typ "-måste du kolla i den här montern också? Det är ju samma saker som i förra montern som du kollade".

För en nybörjare kan allt te sig lika, men så enkelt är det ju inte.

Inte en enda krona investerades på detta båtmässebesök. Inte en krona. Rekord. Supertrist.

I en grannhall fanns även Äventyrsmässan, då blev det minsann annat ljud i källan. Då var det plötsligt okey att titta in i var och varannan monter och det var plötsligt supernoga med vilka gångar vi skulle gå och i vilken ordning så ingenting missades.

Där, på den mässan, investerade jag i smyg 200 kr för en bok om äventyrsfotografering.