Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, februari 19, 2014

Jag har hittat en sponsor

Det har varit svårt att hitta en sponsor. Inte så många tror att jag fixar att hoja runt den där pölen Vättern i sommar. Många tycker heller inte att reklamvärdet är särskilt stort. De vet inte vad de snackar om.

Men nu har jag äntligen övertalat med själv att sponsa mig själv, eftersom jag är av den absoluta uppfattningen att jag klarar utmaningen.

Så därför har jag startat Team Demnert. I cykelteamet ingår förutom jag själv även svärsonen Jonas som ska cykla Cykelvasan.

Vi har nu varsin teamtröja, och för att vi inte ska blanda ihop tröjorna så står våra namn på ärmkanterna.
Även på ryggen står vårt stolta teamnamn som många många andra cyklister kommer att kunna läsa när jag och Jonas blåser förbi de andra deltagarna.


Nu återstår bara att försöka övertala StockholmsBuss ägare, dvs jag själv, att möjligen bidra med en liten slant för att finansiera detta äventyr. Jag är tveksam till ett positivt besked från mig själv, men jag måste ju prova i alla fall.