Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, februari 11, 2014

Köp aldrig kalsonger i Florens

Been there, done that. Inte att rekommendera.

I våras var jag och hustrun på kortsemester i just Florens. En supertrevlig stad med mycket att beskåda.


Vi kom dit som vi skulle. Det gjorde inte vårt bagage. Därför trädde vår försäkring i kraft och vi kunde shoppa ersättningskläder för en skaplig summa.

Det var ju lite kul och bland annat var jag tvungen att inköpa kallingar. Av vad jag trodde god italiensk kvalitet. Men vilken blåsning. Idag är de typ värdelösa som kallingar, passar mer som putstrasor. Till och med kallingar från Dressman, du vet ta 3 betala för 2, kan i sammanhanget betraktas som Top Quality.

Så jag rekommenderar härmed ingen, man eller kvinna, att någonsin köpa kalsonger i Florens. Är du däremot ute efter att köpa putstrasor av god italiensk kvalitet är Florens ett utmärkt inköpsställe.