Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, juli 07, 2017

Nu har pirret kommit på riktigt

Idag lastade vi våra cyklar och vårt bagage. De sakerna går med lastbil ner till Skåne dit teamet tar sig med tåg i morgon.

Den uppmärksamme ser att även Mr Ego finns med på bilden


Lite allmänt mingel i teamet vid lastningen

Men ärligt, visst vill du ha lite koll på oss under cyklingen. Lätt fixat. Du kollar bara in den HÄR länken. Vi har "plupp" nr 29. 

En annan fiffig sak att göra är helt enkelt att du dagligen går in på teamets Facebooksida. Där kommer vi dagligen att lägga ut saker och ting. Om du kikar in där nu så finns en lite filmsnutt på dagens samling.

Jag kommer även att lägga ut bilder på min egen Facebooksida och även på mitt Instagram gorandemnert. Plus såklart, om jag orkar, varje kväll lägga ut en berättelse hur dagen varit.

Trots att jag är en av teamets "veteraner", tredje gången för mig, så känns nu pirret i magen rätt ordentligt. Det här är så mycket mer än bara ett träningspass. Det här är så ohyggligt roligt, så jag tror bara den som varit med förstår det. 

Så därför ska du bums söka till något av de teamen som startar 2018. Du kommer inte att ångra dig.

Nu återstår bara för mig att ladda, äta och sova. I morgon bitti samling kl 05:30 för tågresan ner till Malmö där cyklarna redan står klara.

Som vanligt inför ett stort äventyr säger jag: May The Force Be With Me.