Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, november 13, 2006

En jordskredsseger

Igår var det Fars Dag. En sådan speciell dag är vi värda, vi fäder. Så mycket som vi sliter och jobbar för våra nära och kära, eller hur, alla män? Visst är det så? Någon?

Vad jag inte känt till är att jag under året har blivit utsatt för en s.k fadersgranskning tillsammans med andra fäder som bland andra Greger, Manfred, Håkan och Janne. Jag vet inte vilka de är men jag vet att de är fäder. Mycket bra sådana till och med. Ruggigt bra har jag hört på omvägar.

I denna oerhört tuffa konkurrens slutade jag, en aning överraskande, som segrare i ”Bästa-Pappa-tävlingen 2006”.

Här är motiveringen:

"Med sin längd, mentala styrka, och förmåga att säga vad han tycker i alla lägen är Göran en utmärkt förebild både för sina egna och andras barn. Juryn kan bara lyfta på hatten och ännu en gång gratulera Göran till den fantastiska insats han gjort som far under det gångna året."

What more can I say?