Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, november 30, 2006

Yesterdays News

Befolkningsexplosionen i Europa är ett faktum. Tidigt igår föddes på ett BB i Bryssel den nya EU-medborgaren Agnes. Nej, det är inte förra årets Idolvinnare som pånyttfötts.

Den här Agnes är en liten krabat på 3950 kilo, nej gram måste det väl ändå vara, och sådär en halvmeter hög.

De första släppta bilderna på detta underverk ger vid handen att hon är tämligen normalful. Det är bara en mor och far som tycker att ett nyfött barn är vackert.

Inte ens jag själv var särskilt vacker på den tiden man var blott några timmar gammal, så Agnes med anhöriga behöver inte alls bli arga på mig för detta uttalande. Skönheten kommer med åren, se bara på mig.

Agnes efternamn är Demnert och ingår numera i min Brysselbosatte lillebrors familj.