Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, juli 14, 2007

Crocs

Den nya flugan i Sverige heter Crocs. Eller Foppatoffeln. Inget flygfä alltså, utan en plasttoffel. Eller en plastträsko. Så jä--- fula att svenska ord från Akademiens ordlista inte räcker.

De sitter nu på var mans fot i de mest hiskeliga färger. Och för varje skopar som köps så tjänar multimiljonären Foppa Forsberg ännu mer. Stålar föder stålar, så är det bara.

Skorna är så framgångsrika att det nu finns ett otal piratkopior till halva priset, för originalet kostar nästan en femhundring. Fattar inte att folk köper dem. Alla verkar ändå köpa dem och dessutom ha dem som ”vardagsskor”. Hu så hemskt. Osmakligt och stillöst. Rent av usch. Svenska Skorådet borde gå ut med Crocsförbud alla vardagar mellan kl 08 - 18.

Jag har två par, ett par svarta pirater och ett par blå original. Men allt du läser på den här bloggen är hemligt så berätta inte för någon.