Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, juli 09, 2007

Äntligen måndag. Igen.

Åter från seglingshelgen. Kul segling. Första natten i naturhamn. Läckert. På kvällen hade kompis Norrmannen och jag myskväll i sittbrunnen. Whisky och vin i fotogenlampans sken. Grabbsnack om de tre B:na, Bilar, Brudar och Båtar. Till kojs en stund efter midnatt.

Lördagens vindar bar oss till exotiska Oxelösunds gästhamn.

Vis-ade sig att visfestival pågick. (den meningen rubriceras som humor). 295 kr i inträde. Jag repeterar, 295 kr i inträde. Även det kan rubriceras som humor. Vi, och rätt många till, gick därifrån. Då kom regnet som straff för vår osolidariska inställnings till musiklivet.

Fredagskvällens sittbrunnsmys krävde sin tribut redan på lördagkvällen. Till kojs redan vid 2130-tiden. Vi konstaterade bittert att åren har gått för fort.

Söndag regn, regn och åter regn.

Trots ihållande regn en härlig segling och nu är jag åter i vardagens pappershögar. Pust, stånk och stön.

PS. Om du tycker det är trist att läsa mina dagboksanteckninar så behöver du faktiskt inte läsa dem. Det finns andra webbsidor som är roligare, t.ex BR:s. D o b b e l v e i, d o b b e l v e i, osv osv osv