Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, juli 29, 2007

På semestern händer det grejer

Några första jobbiga, men kul semesterdagar på Kolmården, följdes upp av segelbåt på rymmen. Dagen efter det sa det pang i magen och akut doktorsbesök krävdes. Nåväl, ingen fara på taket, en dubbel dos penicillin under 10 dagar gör mig som ny igen.

Verkar vara en hästkur för enligt läkemedelsbeskrivningen tar den kål på både lunginflammationer, klamydiainfektioner i könsorgan (!), boreliainfektioner efter fästingbett samt även svårartade bihåleinflammationer. Står ingenting om inflammerade tarmfickor, vilket var diagnosen på mitt tillstånd. Får väl lita på att läkaren vet vad han gör och att han gett mig rätt medicin.

Dagen efter det, dvs igår lördag, kom den beställda bojstenen flera dagar tidigare än beräknat. Stor stress att ställa iordning och markera var den ska pluppas i.

När jag såg bojstenen undrade jag om leverantören läst min blogg och min niopunkterslista. Där står att jag ska skaffa värstingsegelbåt innan jag far vidare. Den här klumpen till bojsten som jag nu köpt väger ca 1 ton, och räcker säkert till en 50-fotare. Minst. Fast det var inte meningen att den skulle vara fullt så stor. Men ödet har tydligen en överraskning i framtiden....

Tänkte muntra upp med en bild, och tänkte att en bild på bojstenen är roligare än på min inflammerade tarmficka.