Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, november 21, 2007

Alkohol, förräderi och rättelse

Med tanke på min senaste blogg så kan jag konstatera att jag ligger helt rätt i tiden. Sjukvård på nätet är klockrent.

I går fick jag ett mail från en vän som gillar att glädja andra. Han hade å sin sida – och det är här andra halvan av rubriken kommer in – fått ett mail . Delar av det innehållet vidarebefordrade han till mig, troligen utan mailskrivarens vetskap.

I det mailet stod att i valet mellan att pigga upp sig med ett glas whisky, eller att läsa min blogg, så valde personen bort whiskyn till förmån för min blogg. Det är stort. Det är sjukvård på hög nivå.

Att han sedan, när han läst mina inlägg, ändå tog sig ett glas tar jag inte personligt. Men en Bafusin och en magnecyl hade sannolikt gett en likvärdig känsla för honom, det är jag säker på.

………

Jag har uppenbarligen farit med osanning. Resor o Trafik är INTE BR:s husorgan. Tidningen heter Res- & Trafikforum. En klar och oförlåtlig blunder av mig.

Tyvärr blir ju inte tidningen i sig bättre bara för att den heter krångligare, men rätt ska vara rätt.