Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, oktober 02, 2008

Attack mot alla

Nu måste vi snacka du och jag. Det här är allvarligt. Det här handlar om Idol på TV4. Mycket viktigare än bussbranschen.

Vad är det frågan om? Programmet heter Idol, har coming artists runt 20 år. De borde sjunga pop och rock, men vad händer? Jo, tjejerna bränner av totalt charmlösa ballader från Doris Days tidevarv och dessutom klär de sig som 25-åringar gjorde på den tiden.

Och grabbarna tror de sänker svenska folket med att sjunga lika mesiga ballader och med sockersöta ögon blänga in i kameror som de inte ens vet var de är.

Vad är det frågan om? Det borde vara bitchigt, popigt, svängigt, rosa hår, läderbälten och rock´n´roll jävlar.

När jag ändå håller på, Ander Bagge i jurun, vad har hänt med honom? Inte en enda konstruktiv kritik från hans håll. Bara hur mycket han är kär i brudarna som sjunger och hur mycket han vill krama dem och hur gärna han vill adoptera dem.

Och svenska folket sen då, hur i he …. jä… kunde ni rösta ut Linda P igår kväll? Obegripligt.

Det här är alldeles för allvarliga saker för att bara slörösta. Skärpning svenska folket.