Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, oktober 04, 2008

TV-analys

Nu har jag hittat felet med årets Idol. Det är inte så mycket kidsens fel, det är orkestern det är fel på.

Framförallt är det trummisen som inte är bra. Han har klara symptom av sjukdomen ADHD. Killen är ju helt vild, slår runt omkring sig som om han jagade bålgetingar på varenda kagge och cymbal han ställt upp omkring sig. Klart det inte går att sjunga vettigt under sådana förhållanden. Lyssna nästa fredag så hör du att jag har rätt.

De behöver en ny trummis. Jag föreslår Ian Haugland från gruppen Europe. Det är en trummis som kan sin sak. De behöver även en gitarrist som kan leverera häftiga och tunga riff. Där går det bra med vem som helst från Musikhögskolan.

I övrigt på TV-fronten kan jag rekommendera det engelska bilprogrammet Top Gear som går i Kanal 5 eller om det nu är Kanal 9. Ett kul och annorlunda motormagasin där de med både humor, ironi och allvar testar bilar.

Å så förstås Eurosport där de visar tennis av högsta klass. Oftast från damtouren men vad gör väl det, det är nästan roligare att kolla när tjejer spelar. Till skillnad från fotboll, där ser damfotboll rätt mesigt ut jämfört med killfotboll.