Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, april 02, 2009

Nu är den här

Så kom då blaskan alla väntat på, Tidningen ReseGuiden. Utgiven av Tidningen Bussbranschen, den ledande branschtidningen.

Denna utgåva är extra läsvärd. För dig som är olycklig och inte får ett eget exemplar så har jag fotat av de bästa sidorna. Två hela uppslag med fokus på SällskapsResor och Sofia är minsann inte kattskit. Och lilla jag fick också vara med, fast på en liten bild.

Vill du ha ett alldeles eget exemplar mailar du redaktör Bjarne Wilmarsgård och ber att få dig ett ex. tillsänt. Här menar jag ett exemplar av tidningen och inte det populistiska uttrycket för en för detta man eller make. Om du bokar in dig på en av våra resor kanske du hittar en själv.