Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, juli 02, 2009

Patetiska Expressen

Läste att Expressen sparkar iväg en anställd journalist som har samröre med en känd gangster. De säger att tidningens trovärdighet får sig en allvarlig törn om deras medarbetare umgås med kriminella.

Men herreminjävlar, vad är det dom säger egentligen? Tror verkligen Expressen har de har någon trovärdighet över huvud taget? Hallå, herr chefredaktör, dags att vakna och inse sanningen.

Knappt någon journalist på Expressen skriver ju något som är trovärdigt. Tidningen lever ju på att hoppa på oskyldiga människor, vinkla sanningar, ljuga och förvränga. Jag vet, de rörde om mitt liv rätt ordentligt förra sommaren och det var ändå ingenting mot vad andra råkar ut för.

De är helt enkelt makabra. Häromdagen en jättebild på en döende Michael Jackson på bår innne i en ambulans. Så ropar Expressen stolt ut på löpsedeln: ”Här dör Michael Jackson”. Man får ju kräkkänslor.

Trovärdighet? Pyttsan. Seriösa? Fuck them. Expressen är en skitblaska utan trovärdighet, glöm aldrig det.