Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, oktober 06, 2009

Ska det vara så här?

Läste att Hammarby Fotbolls ordförande kliver av med omedelbar verkan. Fansen, eller vad man nu ska kalla dom, har hotat honom och hans familj. Har han eller hans fru verkligen varit med och spelat några matcher? Har dom missat öppna målchanser eller missat någon markering i försvaret?

Varför utsätts en ordförande för hot? Som dessutom i det här fallet bara varit det i tre månader. Varför inte istället fråga spelarna och tränarna varför de inte tränar mer och bättre för den hysteriskt höga månadslön de uppbär.

I bussbranschen har en kille på Västkusten skrämts till tystnad för att han bloggat om tvivelaktiga affärer som kommun och andra bussbolag gör och har gjort på Västkusten.

Är det så här vår framtid kommer att se ut, att den som skräms mest och bäst vinner?