Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, november 25, 2009

Bra försvar?

BussLinktjafset går vidare. Du vet det där att BussLink debiterade SL för extrainsatta bussar, fast de inte behövdes, de debiterade fullt pris för extrabussar när förarna ”bara” skulle köra ut till rätt hållplats för att påbörja sitt pass osv osv.

Den skönaste bortförklaringen är nog ”-vi har nog debiterat en del extrabussar, men å andra sidan har vi också kört många extrabussar som vi inte debiterat”.

Tjenare, ett vinstdrivande företag som inte debiterar utförda uppdrag! Halleluja. En sån VD borde ju forslas bort fortare än kvickt bara av den anledningen.

Vet inte om BussLink har lite svårt med förklaringar. Kommer du ihåg när de för några år sedan satte in de blå extralånga bussarna i Stockholm city? Det blev ju lite si och så och de kom ofta på rad, och i radio förklarade en chef att det berodde på att motorerna var så svaga så de kom i fatt varandra på Västerbrons uppförsbackar.

Vi inväntar med spänning på upplösningen och jag är helt säker på att BussLinks konkurrenter nu sitter och räknar och gör sig beredda på en ny upphandling.