Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, mars 15, 2010

Melodifestivalsammanfattning

Du undrar kanske vart min interna omröstning tog vägen Alltså den alternativa tävlingen där jag helt enkelt röstade fram den vackraste/snyggaste artisten.

Tyvärr blev den tävlingen nedlagd i förtid. Det blev våldsamma protester från kvinnorörelsen i min närhet som ansåg min tävling sexistisk och ojämnlik. Detta trots att jag nästan röstade fram några killar till finalen. Otack är världens lön och i protest ringde jag inte in en enda röst i programmet.

Men strunt samma i kvinnorörelsen, vackraste/snyggaste artisten var i alla fall Jessica Andersson, sen får kvinnorörelsen säga vad f… de vill. Så är det med den saken.

Okey, så till den officiella tävlingen. Rätt låt vann. Den är bra, även om den inte kommer att slå i den stora finalen i Oslo. Den typen av låt med den typen av artist går det 13 på dussinet av, men låten är ändå lyssningsbar.

Kanske Manboy hade slagit bättre i Oslo, i den tävlingen betyder ju själva scenshowen minst lika mycket som låten i sig. Med den åsikten i ryggen så föll alltså även Fakirens låt. Chanslös internationellt.
Men absolut bäst, utan tvekan, var gruppen Casablancas rockversion av förra årets vinnarlåt. Detta trots att basisten häromåret var en av AIK:s bästa fotbollslirare. Tyvärr ingick deras framträdande inte i tävlingen utan bara som pausföreställning.

Då är året ”Mello” avklarad och jag ser redan fram emot nästa års tävling. Kanske återkommer även min alternativa tävling, men då med lite reviderade regler.