Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, mars 27, 2010

När nöden är som störst

Nytt ordspråk är fött: när nöden är som störst, är mörkret som svartast.

Detta ordspråk kom upp i skallen när toan bara måste uppsökas under världsprojektet Earth hour.

Men innan dess hade vi åkt hem från den lilla byhålan Go:teborg. Jo, de stavar sitt ö på det sättet numera, vill väl verka internationella eller nåt.

Under hemfärden besöktes å tjänstens vägnar både Gudhems klosterruin och Naturum vid Hornborgasjön. Detta för att kolla av SällskapsResors resa dithän om någon vecka eller så.

Allt tycktes vara under kontroll, idag hade 6.100 tranor kommit på plats och minst lika många till är under inflygning.

Har aldrig tidigare varit vid Hornborgasjön, det var en häftig upplevelse att se alla tranor. SällskapsResor har såklart en bussresa dit. Här kan du läsa mer om den.