Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, mars 10, 2010

Nya mål

Det var ju inte så himla kul att börja jobba igen. På kontoret alltså. Klart mycket roligare att köra buss till Alperna.

Men nu är det nya mål som gäller. Jag har redan tidigare avslöjat mina privata träningsmål. Nu har jag lagt till ytterligare ett delmål, projektet kallas Löp 10.

Det går ut på att jag före midsommar ska springa en mil utan att gå, promenera eller ta vilopaus under den milen. Verkar lätt som en plätt. I morse påbörjades projektet med att lubba 4,7 km i behagligt tempo. Det gick utmärkt. En hel mil blir bit av kaka, som man säger på ren svenska.

Sen blir det projekt Beach 10, där jag helt enkelt ska bli snyggare formgiven. Okey, snygg då. Det blir svårare att uppnå.

Efter det börjar det mer långsiktiga projektet Ski 11 där målet är att orka åka skidor ännu bättre än i år. Kanske t.o.m kunna hänga med i ”svärsonens” tempo i backarna. Det SKA gå. I alla fall i några backar.

Vad har du för mål i år då, för du är väl ändå ingen soffliggare? Kan jag så kan du, det är aldrig för sent att börja.