Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, april 15, 2010

Dålig image?

Jag vet, jag är en usel människa. Jag har ju tidigare lovat att aldrig mer läsa Sveriges sämsta tidning Expressen. Du vet den där kvällstidningen som rekryterar de journalister som ingen annan publikation vill ha. De som fick sämst betyg på Journalisthögskolan alternativt inte ens kom in. Bottenskrapet alltså.

Som sagt, även jag är usel. Jag håller inte mina löften. Brukar nämligen via min Iphone kolla nätnyheterna på alla tidningar. Lite snabbt och bekvämt sådär, och då brukar även denna tidning halka med för en snabbkoll.

Jag citerar här en mening från den tidningens sportdel angående flygproblemet som uppstått pga askmolnet från Island.

”…… Istället kan laget nu tvingas till en mardrömsresa i buss för att kunna komma till matchen i tid”.

Mardrömsresa? Vi snackar här om 57 mil på E4:an i en troligtvis superbekväm buss med t.ex betydligt bättre benutrymme än på flyget. Mardrömsresa. Jag svimmar.

Snälla rara högsta hönset i Bussbranschens Riksförbund Anna Grönlund, samla omedelbart ihop alla dina styrkor och påbörja en massiv attack mot korkade journalister, men även till de snälla och trevliga journalister som det trots allt finns ganska gott om.

Berätta att nutidens långfärdsbussar är synnerligen bekväma och lyxiga. Berätta om alla fördelar att åka buss. Prisvärt, flexibelt, bekvämt, enkelt och alla de andra fördelarna. But do it now Anna!