Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, april 06, 2010

Det kom ett mail

Det här mailet kom till mig idag, texten är direkt kopierad från mailet. Visst känns det som ett seriöst förslag, eller hur? Du har säkert också fått det. Jag brukar inte läsa den här typen av mail, de går i slasken direkt, men det här kunde jag inte motstå att läsa.

Hдlsningar,

Jag fцrmiddagen Pui Chong, en frдmsta fцrsдkringschef fцr ett reputable packar ihop i Hong Kong. Jag fцrmiddagen som kontaktar dig med hдnseenden till affдrstransaktionen som, jag цnskar att vi ska utfцra, det, дr i respekt till ett dormant konto, som uppgеr till fjorton miljon, fyra hundra tusen dollar som hцr hemma till min sena bestдllare.

Jag gavs en ultimatum frеn packa ihop som ger en medlem av hans familj, och alla fцrsцk att lokalisera nеgra har bevisats att Unsuccessful.I цnskar att framlдgga dig, som en fortleva familjemedlem som mцjliggцr dig satte en fordra till fonderna.
Behaga indikerar vдnligen att dina intresserar fцr mer information, genom att reagera till min privata e-post tilltalar: