Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, maj 20, 2010

Flygbusskrig igen

Häftigt. Äntligen tar någon upp kampen med Flygbussarna om trafiken till och från Arlanda. Äntligen tar monopolet slut. Äntligen får Flygbussarna en fajt mot likvärdig motståndare.


Swebus börjar på måndag med direkt konkurrerande trafik, direktbussar Cityterminalen – Arlanda. Och såklart även tvärtom.

Mycket bra tycker jag, särskilt som Flygbussarna alltid haft attityden att sitta på högre hästar än sina kollegor/konkurrenter i annan typ av busstrafik. De är stolta säger de själva. Stöddiga och odrägliga, säger andra.

Nu kanske de blir en smula mer ödmjuka mot omvärlden, för denna gång möter de en motståndare med betydligt större muskler än det bolag som försökte sig på en inbrytning på busstrafiken till och från Skavsta.