Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, maj 07, 2010

Skadad. Igen.

Känner mig som Hammarbys fotbollsmålvakt Rami Shaaban. Skadad. Igen. Skillnaden är att han har miljonlön, jag har miljonlån.


Mina vader är tydligen min kropps svagaste punkt. Förutom hjärnan då. Jag skrev det själv, så du slipper muttra det på egen hand.

Nu har jag varit hos specialist och kollat min senaste skada, höger hälsena. Såg inte bra ut. Snabb analys gav upplysningen att jag nog får räkna med uppåt 12 veckor innan den är helt återställd. Men bara om jag anstränger mig och tränar den ordentligt.Hur ska det gå med tennisen nu då?

Dessutom fick jag äntligen behandling för min gamla avslitna vänstra hälsena som aldrig återfått ursprungsfunktionen helt och hållet.

Fick små elchocker på vaden under 20 minuters tid. Samma behandling några veckor framöver ska nog få fart på den felaktigt läkta muskeln.

Som tröst köpte jag på hemvägen tre maffiga chokladkakor, alla med olika innehåll, som ska förtäras i kväll. Kommer att nedsköljas med gott och rött vin. Det onödiga kaloriintaget får tränas bort i gymet på söndag morgon.

Brott och straff helt enkelt. Det är sånt man får ta.