Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, maj 31, 2010

Utgående konstart

Imorse såg jag en klart utdöende konstart, liftandet. Det var länge sedan jag såg en liftare, men idag dök en sådan upp. Han stog utefter E4 och ville norrut. Hoppas han fick lift.

Den enda gången jag själv liftat var i lumpen i Skövde. Jag skulle dejta en lokal skönhet som bodde i Falköping om jag minns rätt. En riktig snygging som bara några månader tidigare blivit utsedd till Miss Västergötland, så visst var det värt besväret att lifta så långt. Tyckte jag i alla fall då.

Jag kan minnas fel, men jag tror jag återkom för sent till regementet och därmed fick jag kompaniförbud som straff, dvs jag fick inte lämna byggnaden under några dagar annat än för matintag på markan. Men förmodligen tyckte jag det var värt det.

Jag fick förstås också delta i själva militärutbildningen under straffet. Utbildningen i att döda. Nämen vad säger jag, jag menar utbildningen i att försvara vårt fosterland. Så var det ju.

Jo du, det var tider det.