Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, februari 14, 2011

Kultur, nakenbild och beröm igen

Lördagskvällen var vikt åt KulturRallyt som besökte Stadsteatern för att bese pjäsen Enron. En pjäs om den stora ekonomiska smällen 2001. I motsats till den andra medlemmen i KulturRallyt, dvs min kära hustru, tyckte jag den var kanonbra. Två timmar och 40 minuter inklusive paus gick väldigt fort.

Söndagsmorgonen bestod som vanligt av funktionell styrketräning. På sedvanligt vis genomfördes efter duschen en okulärbesiktning av kroppen. Och kan du tänka. Jag upptäckte till min stora förvåning att musklerna ovanför knäna nu är synbara i vissa vinklar och i förmånliga ljusförhållanden. Inte i klass med Anja Perssons lår, men ändå, jag börjar bli redo för skidresan. Två veckors hårdkörning till, sen är jag beredd att utmana alla backar i Bad Hofgastein.


Så avslutar jag med att visa en del av en berättelse om en resa i helgen:

".......efter en lång men mycket bra bussresa med en fantastiskt bra chaufför i Micke J., trots tuffa väderförhållanden så gick resan utan några som helst problem, otroligt bra kört."