Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, februari 07, 2011

Mitt musikaliska öra...

... hade rätt i denna årets första Mellofestivalomgång. Det kallas ju Mello numera och inte Melodifestival.

Eller i alla fall nästan rätt. Jag gissade på Swingfly och Pernilla Andersson. Ett och ett halvt rätt. Pernilla får ju en chans till.

Men det lät ju nästan som Swingfly hade kopierat Teddybears Sthlm. Men vem vet, det kanske blir en spännande omröstning i Tingsrätten om det var en låtstöld eller inte. Eller i vart fall några stråfstölder. (stavas det så?)

Var ute på fältet i går och körde buss vilket var rätt längesedan. Hämtade bl.a nere vid Siljaterminalen. Jösses vilket kaos. Bilar och bussar i en salig blandning där privatbilisterna effektivt proppade igen alla utvägar. Såg hur en buss från Interbuss kraschade sönder en flygel på en Toyota.  Föraren låtsades som ingenting och åkte vidare. Stackars tjejen i bilen hade inte en chans att vända och köra efter.

En buss från Junior stog närmare en halvtimme på tomgång bland bilar, bussar och människor. Så kan man också göra om man är en pajas. Men så har de också Stockholms sämsta rykte. Med all rätt.

Det var en kul och lärorik dag.