Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, november 14, 2011

Årets Pappa. Ännu en gång.

Så är det då avgjort, den prestigefyllda tävlingen Årets Pappa. Följande har jag kopierat från juryn:

Idag, på Fars Dag, avgörs en av årets viktigaste och mest prestigefyllda tävlingar - Årets Pappa 2011. Det här är en dag då alla pappor ska firas, men också en dag då en segrare ska koras. Den bästa pappan i Sverige, ja kanske i hela världen, ska utses.

Tidigare var detta en inofficiell tävling men sedan 2006 är den officiell och varje år publiceras vinnaren på just den här bloggen.

Tidigare års vinnare är:
2006: Pappa Göran
2007: Pappa Göran
2008: Pappa Göran
2009: Pappa Göran
2010: Pappa Göran
Klicka på vinnarens namn för att läsa juryns motivering.

Trots att det är en pappa som hela tiden dominerat den här tävlingen är det aldrig självklart vem som kommer stå som vinnare. Det är spännande in i det sista.

...Trumvirvel...

Juryns motivering:
Trots ett år kantat av skador har han visat prov på en stor mental styrka och livsgnista, vilket gör att juryn anser honom vara en utmärkt förebild för den yngre generationen. Han har vågat ta steget upp på en klättervägg och ner på en yogamatta, han har tappat några kilo och köpt en ny bil. När juryn (och många med oss) trodde att han var nere för räkning kom han tillbaka; starkare, vassare och tuffare än någonsin. Han har skrattat liemannen i ansiktet och är, trots sin ålder, i sitt livs form. Inga andra pappor var ens i närheten av segern i år. 

Årets Pappa 2011: Pappa Göran

....Publiken jublar....

Stort grattis till segraren!!

Årets Pappa 2011:  Pappa  Göran