Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, januari 25, 2012

Tröttkepsen sitter på

Hua, seg dag idag. I natt var den där jobbiga grejen med att vara med i en båtklubb. Det var min tur för den årliga nattvakten som alla medlemmar åker på för att skydda våra båtar från de där jävliga, skitiga, äckliga människorna som inte kan skilja på mitt och ditt.

Å andra sidan fick jag tillfälle att i lugn och ro fixa till min egen båt vars täckning fick sig en tjottablängare under stormarna för ett tag sedan.

När klockan var tre, och avlösningen kom, då var jag inte pigg, jag var inte det trots ett oändligt antal Luffarschackspel på Ifånen.