Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan och ska 2020 cykla den för sjunde gången. Har även cyklat till Paris fem gånger med Team Rynkeby Stockholm och ska göra det för sjätte gången 2020.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. 2020 ska jag göra min femte start i Ironman 70.3.


måndag, februari 13, 2012

Slipsnissens tid är förbi

Så är det. Slipstiden är helt enkelt förbi. Om du ser dig omkring så kommer du upptäcka att det numera är fler kostymherrar utan slips än med.

Till och med statsministern uppträder numera, till och med i TV, utan slips. Helt otänkbart för bara några år sedan. Snart är det bara Kungen som har slips i TV, men även han måste ju vända blad någon gång.

Mina herrar, det är alltså dags att montera ner slipskrokarna i garderoben och skapa plats för fler nya skjortor med inslag av mönster och med glada färger på insidan av kragar och knapprader.

Bara att bita ihop och inse att nya tider kommer hela tiden. Personligen kommer jag inte att sakna slipsen, men ibland är (var) det kul att liksom klä upp sig med en snygg och matchande slips.

Jag kommer dock envist att ha kvar Tomteslipsen på julafton som ljuder julsånger när man trycker på den. En trevlig tradition ihop med julmaten.