Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, januari 21, 2015

Välkommen till min värld

Du som sett mig vet att jag är lite längre än den genomsnittligen mannen. På gott och ont.

Svårt att gömma sig i folksamlingar t.ex. Men i en samling med kortare män och någon kommer fram för att fråga något, så får den längste frågan 8 gånger av 10.

Kramar är en annan sak. Kan bli problem på Alla Hjärtans Dag då det ryktas att vi i Team Rynkeby ska sälja kramar. Kan man ta ut fullt pris för en sån här variant?


På den HÄR länken finns fler exempel på hur det är att se världen som du kanske inte ser den.

Igår investerade jag i ny träningsutrustning. Träningstights. Såna där tajta saker som håller ihop musklerna. Eller vad de nu är till för. I morse testade jag dom på gymmet. Gick hur bra som helst. Sköna brallor helt enkelt.


Men det finns ett aber. Äldre gentlemen ska inte bära tights. I alla fall inte utan vidhängande racercykel. Det ser inte bra ut helt enkelt. Så därför iklädde jag mig min vanliga träningsshorts utanpå. Det funkade också.