Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, april 13, 2007

Min hjärna är översvämmad

Skönt, nu har jag fått veta varför mitt minne ibland känns kort. Hjärnan svämmar helt enkelt över. Det kanske förklarar min ibland svettiga nacke. Eller om det bara beror på att jag inte gått till frisören på flera månader.

Trots att våra hjärnor har en enorm överkapacitet så räcker närminnet inte alltid till för att lagra för mycket information på en gång.

När vi tror att vi lätt fixar sju bollar i luften samtidigt, så är det för många för de flesta av oss.
Inte för just dig naturligtvis, men för oss andra lite mer normala människor. Dessutom är det så att ju mer stressad man är, desto färre bollar kan man ha i luften.

Allt detta och lite till, kan man lära sig om man läser dagens Dagens Industri. Det har jag gjort.

Så därför tänker jag plocka ner en av mina ångestbollar som jag har i luften, och som bara blir tyngre och tyngre, och gå ner till båten ikväll för att påbörja vårputsningen inför sjösättningen om några veckor.

Sail on!