Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, april 04, 2007

Ned- upp- och bortkopplad

Jaha, så är dåtiden historia. Även Stockholm är numera uppkopplat digitalt mot TV-världen. Ettor och nollor överallt även om nollorna överväger (!) och inte fan blev det bättre TV för att det blev digitalt.

Ett märkligt fenomen är att väldigt ofta så är det reklamavbrott samtidigt i alla kanaler, i alla fall de svenska. Har någon kollat upp detta fasansfulla brott mot de mänskliga rättigheterna?

Är det någon slags kartellbildning mellan kanalerna för att ingen ska sno tittare från varandra under reklampausen?

Jag sticker ut hakan och sätter en femma på att det är så. En hemlig överenskommelse på absolut högsta nivå. Nivån förnekar såklart kategoriskt.

Ska föresten fråga sportchefen på TV4, Hans Pekkari, om han har lite inside information. Ska lira tennis mot honom på söndag i divisionsspelet. Jag lovar att meddela dig om han har något intressant att säga i ärendet. Om han orkar, för min plan är att slå bollarna från hörn till hörn så han får springa sig trött.

Skjutjärnsjournalistik och skjutjärnstennis, det får bli melodin på söndag, men just nu undrar jag mest vad jag menade med rubriken på det här inlägget!