Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, februari 15, 2008

Cityterminalen

Jag måste få gnälla igen. Trots att det är fredag idag.

I Stockholm har vi sedan typ 1989 haft en stor bussterminal med namnet Cityterminalen. Där avgår och ankommer precis all expressbusstrafik tillika övriga bussar som vill använda terminalen. Med andra ord en ohyggligt stor knutpunkt för resande människor.


Kostar pengar förstås att som bussföretag få angöra och avgå från terminalen men det känns okey. Men det är inte därför jag gnäller.

Idag hade jag anledning att leta efter en uppgift angående terminalen och Googlade mig fram till deras hemsida. Med tanke på att det måste vara en av Sveriges största bussterminaler, så blev jag rent skrämd av hur fruktansvärt usel deras websida är. Eller snarare, den är faktiskt så dålig så det vore bättre om den inte fanns alls.

Kolla och gör din egen bedömning: http://www.cityterminalen.com/ . Inte ens ett telefonnummer finns att hitta.

Hur i h-e kan man 2008 ha en sådan undermålig sida? Information, vet inte terminalens ansvariga vad det är för något? Vet de inte att det är en av Sveriges viktigaste samlingsplatser?

Jag skanderar likt Hammarbys supportrar när domaren dömer fel: SKANDAL SKANDAL EN DOMARSKANDAL.

Men jag ändrar till SKANDAL SKANDAL EN TERMINALSKANDAL, SKANDAL SKANDAL EN TERMINALSKANDAL.

Men jag inser ju rätt kvickt att Cityterminalens ägare reagerar precis lika trögt som en hockeydomare, de stoppar ner ”hövve” i sanden och ändrar ingenting av sitt beteende.