Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, februari 20, 2008

Heja Scania

Det har påbörjats lite diskussioner om bussbyten. Inget allvarligt, bara lite sådär inledningsvis, nyfiket och förutsättningslöst. Måste ju kolla vad nya chefen Anna på EvoBus i Vetlanda går för.

Idag fick dock konkurrenten Scania pluspoäng. Vi hade missat, jo även det bästa bussbolaget kan göra misstag, att besiktiga en färdskrivare i tid. I sak inte särskilt allvarligt, men ändå.

För dig som inte vet så är en färdskrivare den där måckagrunken som ritar diagram över arbetstid och hastighet. Så här ser bladen ut:


Naturligtvis var en oerhört nitisk polistjänsteman på hugget idag uppe i Romme, Borlänge, och förbjöd vår buss hemfärd om inte färdskrivaren besiktigades per omgående. Nog mest en principsak för denne morgontrötte polisman, det blev inte ens böter.

Efter en smärre rundringning till verkstäder i Borlänge, och får tvärnobben av tre verkstäder, når vi Scania som förstår vårt problem. De byter och fixar och donar bland sina bokningar så vi kan komma direkt och få saken åtgärdad.

Pluspoäng till Scania alltså. Vad kontrar Vetlanda med månne? Kanske 25 % rabatt på en ny kärra?