Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, februari 06, 2008

Ekokardiografi

Om du följt mitt liv här på bloggen, så vet du att julafton inte var någon lyckad må-bra-dag.

Idag gjordes uppföljningen. Jag vill ju inte hamna i hjärtinfarktsträsket, bland andra överstressade individer, så en hjärtkoll kändes behövlig. Så där satt jag plötsligt i ett väntrum fyllt med gamlingar som skulle undersökas.

Hjärtkollen skedde bl.a med ultaljud, jag såg mitt eget hjärta slå på en dataskärm. I svartvitt, annars hade det varit FÖR läbbigt. Jag är en mesig typ när det gäller att kolla på inälvor.

Hursomhaver, mitt hjärta är hur friskt som helst. Frågan är varför det ändå håller på att retas med mig. Stress kanske?! Det får farbror doktorn lista ut vid nästa återbesök.