Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, februari 07, 2008

Datorhund och skäll

I morse funkade inte vår serverdator som den skulle. Kaos och panik utbröt.

Efter ett gediget arbete av trafikledare Stefan, med felsökning av problemet, kom han snart underfund med att det var lilla söta Krokostuds som varit och jobbat lite för närgånget med vår server.

Vid konfrontation valde Päls-Elsa att inte kännas vid detta. Hon påstod att hon var trött och ville vara ifred. Viss personal tar sig omänskliga fördelar.



Apropå hund. Jag har fått skäll. Av min kamrat och kollega (han med almanackan och husbilen), för att jag glömde att gratulera på hans 49-årsdag. Han har varit mycket upprörd kring detta.

Så jag säger nu lite i efterskott: Grattis pappskalle. Av konkurrensskäl vill jag inte uppge hans namn.